top of page

ARRANJAMENTS

Arranjaments de peces per a diverses formacions:

Ball de Gitanes

Director musical de la Principal del Ferro, formació que acompanya als balladors de Gitanes des de l'any 2010.

També ha fet les adaptacions de les partitures originals, dels compositors Josep Ferrer i Marcel Caselles, per a la formació específica d'orquestra.

 

Fruit d'aquest treball, l'any 2013 es grava el CD del Ball de Gitanes de Sant Celoni interpretat per l'orquestra La Principal de Ferro i es va presentar oficialment el 25 de gener a la sala petita del Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni.

L’any 2017 es fa una nova gravació amb les peces estrenades els últims anys: “La Polca de l’Antonio” d’Albert Peix, “La Rumba de Sant Celoni” de Marcel Caselles, i “Trentuka” i “Galop 250” de JM Aparicio.

JM Aparicio_Ball de Gitanes_Sant Celoni

The Full Monty

El grup teatral “Rebrot Teatre”, li encarrega l'arranjament del musical The Full Monty, adaptant-la a la formació concreta.

La Big Band del CME de Sant Celoni, interpreta en directe les músiques del musical en les diferents funcions que es van fer al Teatre Municipal Ateneu.

 

Direcció: Maria Marsol
Direcció musical: JM Aparicio
Intèrprets: Rebrot Teatre
Músics: Big Band del CME de Sant Celoni

 

JM Aparicio_The full monty_Sant Celoni

Rafael Ferrer

En honor a la gran tasca realitzada per Rafael Ferrer a la Vila de Sant Celoni, JM Aparicio fa l'arranjament d'algunes de les seves peces tradicionals per a la formació específica de Banda i li dedica un espectacle en format radiofònic “Pinzellades d'una vida” al Teatre Municipal Ateneu.

bottom of page