top of page

OBM – ORQUESTRA BAIX MONTSENY

Agrupació de músics del Baix Montseny, dirigits per JM Aparicio, que funciona per projectes, on els músics es convoquen i s'apunten segons disponibilitat i necessitats dels espectacles.

És una orquestra no convencional, oberta a tot tipus d'instruments, on a més de la formació tradicional amb base de corda, secció de vent i percussió, també hi podem trobar sintetitzadors, guitarra, baix elèctric, acordió...

Si vols saber més sobre aquesta orquestra clica a les seves xarxes socials

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram
  • Web

OBM - SWING (2022-2023)

En aquesta ocasió l’OBM obre la porta al Swing, amb peces que van des de Benny Goodman i Glenn Miller, fins a Michael Bublé. Amb la col·laboració del cor Stock de Veus, Guillem Alonso amb claqué, Marçal Muñoz a la trompeta i David Diaz i Silvia Planagumà a les veus solistes.

OBM - ALEGRIA (2022)

Concert inspirat en la música del Cirque du Soleil, però també amb altres sonoritats que van del Rock al Flamenc o fins i tot a ritmes caribenys. Algunes de les peces acompanyades de la veu de Marina Llopis i amb la col·laboració de Clàssica Amateur de Catalunya.

OBM - TANGO (2021)

Una immersió en el món del Tango, amb la participació del prestigiós bandoneonista Enrique Telleria, el debut de la cantant Marina LLopis i la col·laboració de Clàssica Amateur de Catalunya.

     

OBM - JAZZ (2019 -2020)

L'OBM s'endinsa en el món del jazz de la mà del grup nord-americà Snarky Puppy i amb la participació de dos solistes d'excepció: Toni Pola al saxo tenor i Nazzareno Brischetto a la trompeta.

SOMRIURE. Una història de circ, una història d'amor (2019)

Concert-espectacle on es combina música i circ, amb la col·laboració de l’Escola Circ Los i McMonTona.

OBM -Somriure.JPG

Concert SIMFONIA DELS VIDEOJOCS (2018)

 

Concert basat en la música dels videojocs, on Zelda, Final Fantasy o Halo entre d’altres, formen part del programa que ens acosta a la cultura digital amb aquestes veritables bandes sonores dels videojocs en forma de concert simfònic.

 

Concert DE SUD A NORD (2017-2018)

Amb música original del seu director JM Aparicio, textos de Francisco Escobar, escriptor i poeta i amb la col·laboració d'artistes que representen les diferents cultures per les que milers de peus han transitat per les emocions i el patiment a la recerca d'una vida millor.

"De sud a nord" vol ser un viatge multicultural des del sud d'Àfrica al nord d'Europa.

 

Concert L'ESPECTACLE HA DE CONTINUAR (2017)

Consta d'una petita introducció de Jean Michel Jarre, amb música d'ambient, enllaçant amb Pink Floyd i la seva sonoritat única i acabant amb l'època d'esplendor del rock més artístic de Queen.

 

Concert CRESCENDO (2016)

l'OBM fa la seva presentació en el pregó de la festa major de Sant Celoni, amb música de Jean Michel Jarre, arranjada per JM Aparicio i acompanyada d'un vídeo mapping de Jordi Massó, projectat sobre la façana de Can Ramis a la Plaça de la Vila de Sant Celoni.

 

bottom of page